REALIZÁCIA 3-izbový byt "SKRYTÁ KRÁSA" / GENEREA Fix & Flip
Bratislava-Staré Mesto


Pôvabný 3-izbový byt "SKRYTÁ KRÁSA" v Starom Meste na Mlynských Nivách



Kompletne zrekonštruovaný 3-izbový byt "SKRYTÁ KRÁSA" s plochou cca 79 m2 na v Starom Meste vás nadchne krásnou modernou rekonštrukciou a zároveň zachovnými pôvodnými materiálmi, ktoré spolu tvoria dokonalú symbiózu.

Byt SKRYTÁ KRÁSA bol rekonštruovaný v lete a predaný na jeseň 2022.

FOTOGALÉRIA

Byt sa nachádza na príjemnom 1. poschodí historického bytového domu z roku 1927. Byt má 3 izby, z toho obývačka je spojená s kuchyňou, jedna izba má samostatný vchod z predsiene, druhá spálňa má vstup z obývačky. V spálni je veľká vstavaná skriňa. Lodžia je orientovaná do tichého dvora a k bytu prislúcha veľká pivnicu. Byt je orientovaný na dve strany do tichých dvorov so zeleňou, na východ a západ. V blízkosti sa nachádza rozvíjajúca sa biznis lokalita a nové nákupné centrum s autobusovou stanicou Nivy.  

DISPOZÍCIA BYTU:
  • Predsieň 
  • Kúpeľňa so sprchovacím kútom, umývadlom a prípravou na práčku 
  • Samostatná toaleta s oknom 
  • Lodžia 
  • Komora (špajza) s oknom 
  • Samostatná izba s vchodom z predsiene 
  • Obývačka spojená s kuchynskou a jedálenskou časťou 
  • Spálňa s vchodom z obývačky 
PÔDORYS


VÝHODY:
  • Kompletná rekonštrukcia bytu 
  • Veľká pivnica
  • Priestranná predsieň a samostatná špajza 
  • Zachované pôvodné tehlové murivo ako dizajnový prvok 
  • Nezávislé kúrenie a ohrev teplej vody, nočný prúd s nižšou tarifou, 3 fázy 
  • Celý byt je orientovaný do tichých dvorov so zeleňou 
  • Historický bytový dom s výnimočnou atmosférou 
  • Plná občianska vybavenosť - blízko do centra mesta, k MHD, k Dunaju, na diaľnicu, blízke nákupné centrum Nivy s autobusovou stanicou, blízke biznis centrá v rozrastajúcom sa “downtowne” 
KOMPLETNÁ REKONŠTRUKCIA V ŠTANDARDE GENEREA 

Investujeme do nehnuteľností s cieľom vytvárať z nich príjemné bývanie. Súčasťou kompletnej rekonštrukcie tohto bytu sú kompletne vymenené rozvody, podlahy, obklady, dlažby a sanita, interiérové dvere, nové stierky, maľovky a sadrokartónové stropy. Súčasťou štandardu je nová, kompletne vybavená kuchyňa IKEA so všetkými spotrebičmi (okrem vstavanej chladničky), vstavané skrine a osvetlenie celého bytu, príprava na práčku. Na profesionálnu prezentáciu bytu využívame home staging, ktorého súčasťou sú dekorácie a doplnky, ktoré nie sú predmetom predaja

Byt SKRYTÁ KRÁSA bol rekonštruovaný v lete a predaný na jeseň 2022.


VIDEO
 
 


3D PREHLIADKA
LOKALITA, HISTÓRIA A OBČIANSKA VYBAVENOSŤ  

Väčšina bytov, ktoré rekonštruujeme a predávame, sa nachádza v lukratívnych lokalitách Bratislavy, ako je Staré Mesto, Nivy či Ružinov. Ani tento byt nie je výnimkou, nachádza sa v blízkosti nového obchodného centra Nivy s novou autobusovou stanicou, na dosah je biznis centrum Twin City a rastie tu aj nová obytná štvrť Zwirn. Ten, kto v tejto oblasti pracuje, vie, že má množstvo výhod – blízko do centra mesta, blízko k Dunaju, na skok k športoviskám alebo kultúrnym podujatiam.  

Z histórie tejto lokality stojí za zmienku ulica Malý trh, kde bol trh so záhradkárskymi plodinami už od 19. storočia, ktorý sa v roku 1998 presunul na Poľnú ulicu. Blízky Ondrejský cintorín, založený v roku 1784, je Národnou kultúrnou pamiatkou a jeho parková úprava je veľmi príjemným miestom na prechádzky.  

Pekným oddychovým miestom je aj Medická záhrada, tiež Národná kultúrna pamiatka, založená grófom Jánom Gobertom z Aspremontu. V 20. storočí bola záhrada upravená do dnešnej podoby, je tu aj kaviareň, fontána, detské ihrisko a množstvo trávnatých plôch na relax. V Medickej záhrade sa konajú rôzne kultúrne podujatia a je najobľúbenejším parkom v Starom Meste. 


Páči sa Vám tento byt? Ponúkneme Vám podobný.

Prosíme, vyplňte stručný formulár, budeme Vás kontaktovať. Ďakujeme.

Separate email addresses with a comma.

 Ďakujeme za váš záujem

Budeme vás čo najskôr kontaktovať.

REALIZÁCIA výnimočný 4-izbový byt NAD SOKOLOVŇOU / GENEREA Fix & Flip
Bratislava-Staré Mesto