PREDANÉ 3-izbový byt ROZVODNÁ na Kramároch
za najlepšiu cenu na trhu

PREDANÉ 3-izbový byt ROZVODNÁ na Kramároch v tichej lokalite blízko lesoparku

Ponúkame na predaj praktický 3-izbový byt so samostatnou kuchyňou, ktorý sa nachádza v tichej a zelenej časti Bratislavy III – Nové Mesto, na ulici Rozvodná. Tento byt je ideálnym riešením pre tých, ktorí hľadajú pokojné bývanie s výbornou dostupnosťou do centra mesta a vítajú možnosť upraviť si nehnuteľnosť na svoj obraz. 

Byt s celkovou plochou 75,47 m² a úžitkovou plochou 69,39 m², sa nachádza na prvom poschodí, pričom pod bytom je nebytový priestor, čo zabezpečuje väčšie súkromie. K bytu patrí aj lodžia s plochou 6,08 m² a pivnica s rozlohou 1,50 m², čo poskytuje dostatok priestoru na relaxáciu a úschovu. 

Interiér bytu je udržiavaný v pôvodnom stave, čo predstavuje vynikajúcu príležitosť pre nových majiteľov na realizáciu vlastných predstáv a potrieb. Byt je orientovaný prevažne na západ, vďaka čomu je dostatočne svetlý. 

Bytový dom bol uvedený do užívania v roku 1989 a ponúka všetky výhody moderného bývania vrátane výťahu a zateplenej fasády. Správou bytového domu je poverená spoločnosť AG-EXPERT, s.r.o., ktorá zabezpečuje pravidelnú údržbu a starostlivosť o spoločné priestory. Mesačná zálohová platba pre správcu predstavuje 167 € za jednu osobu. 

Lokalita Kramárov je mimoriadne obľúbená kvôli blízkosti lesoparku, dobrej občianskej vybavenosti a dostupnej blízkosti centra mesta.  

Byt je možné kúpiť aj na hypotekárny úver. S jeho vybavením radi pomôžeme. Rovnako ponúkame možnosť zabezpečiť stavebné a technické úpravy a opravy bytu v akomkoľvek rozsahu vrátane kompletnej rekonštrukcie. 

 FOTOGALÉRIA
ZHRNUTIE PONUKY


Typ ponuky: Predaj 3-izbového bytu 

Lokalita: Bratislava III – Nové Mesto, Rozvodná 

Celková plocha: 75,47 m², úžitková plocha: 69,39 m² 

Balkón: 6,08 m², pivnica: 1,50 m² 

Poschodie: 1. poschodie, orientácia na západ a sever 

Výhody: tichá lokalita, príležitosť na rekonštrukciu, výborná dostupnosť 

Zateplený bytový dom panelovej konštrukcie 

Mesačné náklady: 167 € + elektrina a plyn 

PÔDORYS:


CENA BYTU: 189.900,- Eur


KONTAKT: 
Vladimír Ravinger
+421 902 908 616
ravinger@generea.com


PREDANÉ zrekonštruovaný 2,5-izbový byt SIBÍRSKA, Bratislava-Nové Mesto
Kompletne zrekonštruovaný byt s balkónom aj lodžiou