PREDANÉ štýlový 1,5- izbový byt SOLIVARSKÁ, Bratislava-Ružinov
neďaleko Štrkoveckého jazera

PREDANÉ štýlový 1,5- izbový byt SOLIVARSKÁ, Bratislava-Ružinov


Predstavujeme vám atraktívny 1,5 izbový byt, nachádzajúci sa v obľúbenej lokalite Ružinova, len kúsok od relaxačnej zóny jazera Štrkovec.  

Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou v roku 2021 a s jeho celkovou plochou 46,5 m² poskytuje ideálny priestor pre jednotlivcov či mladé páry, ktorí hľadajú svoje prvé bývanie, ako aj pre investorov hľadajúcich kvalitnú investičnú nehnuteľnosť na prenájom. Je umiestnený na ideálnom 3. poschodí s výťahom. 

Dispozícia bytu zahŕňa veľkú obývaciu izbu s kuchyňou, menšiu spálňu a kúpeľňu s oddeleným WC. K bytu prislúcha aj balkón s rozlohou 3 m², a pivnica s rozlohou 2 m². V bytovom dome sa nachádza ústredné kúrenie, pričom byt je pripravený aj na inštaláciu klimatizácie pre väčšie pohodlie počas horúcich letných mesiacov. K dispozícii je pripojenie na vysokorýchlostný internet prostredníctvom UPC, Telekomu alebo Orange. Byt sa predáva s kompletným zariadením a nábytkom. 

Bytový dom bol postavený v roku 1963 a prešiel rekonštrukciami v roku 2011, vrátane zateplenia, výmeny výťahu, rekonštrukcie vstupnej brány, fasády, strechy a stupačiek, čo zaručuje nízke náklady na údržbu a pohodlné bývanie. 

Tento byt je ideálny pre tých, ktorí hľadajú bývanie v dobrej lokalite blízko centra s vynikajúcou občianskou vybavenosťou. Momentálne je prenajatý s výpovednou dobou 2 mesiace. Investorov môže potešiť možnosť pokračovanie v nájme.  

Byt sa nachádza v bezprostrednej blízkosti mnohých obchodov, kaviarní, parkov a ďalších služieb, ktoré lokalita Štrkovca ponúka. Jeho východná orientácia zaručuje príjemné a svetlé rána. 


FOTOGALÉRIA
ZHRNUTIE PONUKY: 


  • Typ nehnuteľnosti: 1,5 izbový byt 

  • Lokalita: Solivarská ulica, Bratislava II - Ružinov 

  • Celková plocha: 46,48 m² 

  • Úžitková plocha: 43,61 m² 

  • Podlažie: 3. poschodie s výťahom 

  • Balkón: 2,87 m² 

  • Pivnica: 2 m² 

  • Orientácia: Východná 

  • Možnosti parkovania: V okolí bytového domu 


PÔDORYS


INFOLIST NA STIAHNUTIE:


CENA: 167.500,- Eur


KONTAKT: 
Vladimír Ravinger
+421 902 908 616
ravinger@generea.com


PREDANÉ 3-izbový byt ROZVODNÁ na Kramároch
za najlepšiu cenu na trhu